Program


PénteK13 – Dr. Hevesi Krisztina előadása

PénteK13 – Dr. Hevesi Krisztina előadása

Dr. Hevesi Krisztina előadása
Jó párkapcsolat vagy jópár kapcsolat?
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 26. péntek, 19:00

Az erotika humán kiváltság – lélek kell hozzá. Érzelmek, gondolatok, emlékek, vágyak…
Mindannyian vágyunk a vágy tárgyának szerepére – de vajon miképp alakul ki ez a fajta „jelölés”, amely a szerelem, a vonzalom alapját képezi. Mi az alapja a vágynak, a szexuális étvágynak, s hogyan ragadható meg a kifejezés, szexepil? Minek köszönhető a viszony-iszony, az intimitástól való félelem, s mi az, ami egyben le is rombolja a szenvedélyt?
Továbbá, áttekintjük udvarlásunk evolúcióját a boksztól (hímek párharca) a Lovebox-ig – illetve még azon is túl… Végezetül, mindennapi PÁRbajaink: mitől lángol fel, perzsel meg, vagy alszik ki a tűz, illetve fenntartható-e hosszú távon a másik iránt a szenvedély? Dr. Hevesi Krisztina végzettsége szerint közgazdász, újságíró, pszichológus és pszichológia tanár; majd sportszakpszichológus (SOTE TF) és egészségfejlesztő szakpszichológus (ELTE PPK)
képzettséget szerzett. Az ELTE PPK Személyiség és Egészségpszichológiai Tanszék és az ELTE PPK Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézet oktatója.

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat