Program


PénteK13 – Gönczi Dorka – Varga Zsolt: Válótársak

PénteK13 – Gönczi Dorka – Varga Zsolt: Válótársak

Műsorunkat jó szívvel ajánljuk mindenkinek: annak is, aki volt már magánéleti gödörben vagy annak, aki éppen előrelátó módon, szeretné elkerülni azt.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 17. péntek, 19:00

Gönczi Dorka - Varga Zsolt: Válótársak
Interaktív párkapcsolati előadás őszintén és humorral

Rengeteget hallani arról, hogy a párkapcsolat veszélyes üzem. Amíg azonban a darukezelő, a villanyszerelő és tűzszerész komoly képzés során tanulja meg, hogyan mentse meg magát és másokat, addig a párkapcsolati élet esetében nincs felkészítő tanfolyam, és nem fogja mentor az ember kezét az első „bevetéseken”. Szeretnénk bepillantást engedni, hogy milyen félreértések, konfliktusok, kimondott és ami a rosszabb, ki nem mondott ellentétek hasogatják apró darabokra a harmóniát két ember között a párkapcsolat kulisszái mögött. Elgondolkodtató példák a hétköznapjainkból, a mindennapi életünkből, amelyek segíthetnek elkerülni az együttélés buktatóit vagy éppen azt a helyzetet, amikor két, valamikor egymásba bolondult ember már csak az ügyvédek vagy a mediátorok jelenlétében képesek beszélni egymással vagy éppen véglegesen pontot tenni a kapcsolatuk, házasságuk végére. Bár komoly témáról van szó, nem érezzük úgy, hogy ne beszélhetnénk humorral átszőve oldott módon, pontosan azért, hogy a nézők számára újra egyértelmű legyen, hogy két pont között a legrövidebb út továbbra is a mosoly és a közös nevetés. Műsorunkat jó szívvel ajánljuk mindenkinek: annak is, aki volt már magánéleti gödörben vagy annak, aki éppen előrelátó módon, szeretné elkerülni azt.

Műsorvezető: Bálint Edina
Az est főszereplői: Gönczi Dorka válási mediátor és Varga Zsolt kommunikációs szakember

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Előadás gyerekeknek, fölnőtteknek és gyermeklelkű felnőtteknek.

Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat