Program


Pepita Playback Színház
2

Pepita Playback Színház

A playback-színház az egyik legfontosabb kortárs közösségi improvizációs színházi forma. Több mint 65 országban művelik. A közönség tagjai történeteket, pillanatokat mesélnek el életükből és színházban nézik azt vissza.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 6. hétfő, 11:30

Pepita Playback

-Playback-színházi előadás a Sztehlo Gábor Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium 10. osztályos középiskolásainak

A Pepita Playback Társulat előadása

A playback-színház az egyik legfontosabb kortárs közösségi improvizációs színházi forma. Több mint 65 országban művelik. A közönség tagjai történeteket, pillanatokat mesélnek el életükből és színházban nézik azt vissza. A Pepita Playback Társulat esetében képzőművészeti alkotásokban is, egy rögtönzött kiállításban az előadás végén. A játékot a közönség, a játékmester, a színészek a zenészek és a képzőművész hozza létre együtt. Szóba állunk egymással és közelebb hoz minket az, ahogy meglátjuk magunkat a másik történetén keresztül.

Alkotók: Abonyi Dávid, Bánki László, m.v., Kunos Vera, Maróti Dénes, Rózsa Dániel, Simon Judit, Somogyi Bea, Sütöri Ágnes, Szendrei Andrea, Varga Zoltán, Vörös Tamás

Az előadás hossza: 120 perc

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat