Program


Pészahi varázslatok, avagy hova tűnt a macesz?

Pészahi varázslatok, avagy hova tűnt a macesz?

Bűvész-show Ungár Anikóval és Hajnóczy Somával a Rumbach zsinagógában 2024. április 18-án, csütörtökön délután 6 órakor.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 18. csütörtök, 18:00

Az ország talán két legismertebb és legsikeresebb bűvésze látogat a Rumbach zsinagógába, méghozzá egyszerre! Ungár Anikó és Hajnóczy Soma szó szerint lenyűgöző, interaktív show-val varázsolja majd el a kicsiket és nagyokat, azaz a két művész minden korosztályt elkápráztató szemfényvesztésre készül.

Lesz itt minden: illúziók, eltűnő tárgyak, gondolatolvasás, rengeteg titok és meglepetés.

Éljük át szemtanúként a csodákat, hogy aztán ne higgyünk a saját szemüknek! Itt nincsenek kameratrükkök, csak varázslatos attrakciók a Pészáh ünnepi hangulatában!

A program a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) és a
Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) „PészahFeszt programsorozatának eseménye.

A zsinagógában a férfiak számára kipa vagy egyéb fejfedő viselése szükséges.

Ajánlatunk


Egy különös reptéren várakozik Jerome Angust, mivel járatának indulását későbbre halasztották. Megszólítja őt egy titokzatos, provokatívan viselkedő idegen, aki Textor Texelként mutatkozik be - és a két férfi között abszurd beszélgetés bontakozik ki.

Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy kiállítás képei című zongoraciklus 21. századra hangolt feldolgozásával ünnepli - az Emerson, Lake & Palmer és Tomita Iszao verziói után így teremtve egy saját változatot a 19. századi remekműből ütőhangszerekre és elektronikára, DJ Bootsie közreműködésével.

közreműködik a Szegedi Szimfonikus Zenekar

Ajánló


A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés,…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat