Program


PIROSKA ÉS A FARKAS - Majoros Ági Bábszínháza
2

PIROSKA ÉS A FARKAS - Majoros Ági Bábszínháza

Ezúttal egy igazi vidám bábelőadás formájában elevenedik meg a jól ismert mese.
Az előadás előtt egy órával kézműves foglalkozással várjuk a gyerekeket!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 21. szombat, 10:30

A bábjátékos ismerteti eme régi történet megfellebbezhetetlen tanulságát, miszerint a helyes útról letérni veszélyes. Úgyhogy ő is szófogadóan mesél, míg a helyes úton marad, hiába csábítják illatos virágok az út mellett, az erdő sűrűje felé nem csavarog... Na jó, épp, hogy egy kicsit elcsábul, épp csak annyira, amennyi elcsábulás kell, hogy ezt az egyébként szörnyen félemeletes mesét legyen mersze elmesélni úgy, hogy a közönség nevessen. Úgyhogy a bábjátékos megnyitja vásári bódéját, megköszörüli torkát, és belezeng Piroska és a farkas történetének hiteles történetébe akkora hévvel, hogy aztán megnézheti magát. És megnézhetitek ti is.

Játssza: Majoros Ági
Író, dramaturg: Szabó Attila
Bábok: Kiss Attila Etele
Díszlet: Sári Miklós
Zene: Nagy Szabolcs
Rendező: Szabó Attila, Majoros Ági

Az előadás 3 éves kortól ajánlott.
Az előadás az NKA támogatásával jött létre!

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat