Program


Pokémon - Pikachu, a detektív (szinkronizált)
2

Pokémon - Pikachu, a detektív (szinkronizált)

A világ egyik legismertebb animált figurája végre a filmvásznon, egy élőszereplős vígjátékban kapott főszerepet. A lények teljesen reálisak, és tökéletesen illeszkednek az emberek világába: ettől válik a vígjáték igazán látványossá és különlegessé!  több

Pokémon - Pikachu, a detektív /Pokémon Detective Pikachu/
japán-amerikai kalandfilm, családi animációs film, 104 perc, 2019

Tim (Justice Smith), a legendás zsaru fia valaha Pokémon-edző akart lenni. De sem rendőr nem lett belőle, sem sportember – és nem is nagyon bánja.
Ám abban a világban, amelyben emberek és pokémonok együtt élnek, nem lehet megúszni a kalandot. Amikor bűntény történik, egy különös lény keresi fel Timet. Azt állítja magáról, hogy legendás nyomozó. Hogy nagy kalandor. Hogy legyőzhetetlen hős. De kicsi, sárga, villámalakú farka van, és a srácon kívül mindenki úgy hallja, hogy csupán egyetlen szót ismételget: Piká! Piká! A neve: Pikachu (hangja: Ryan Reynolds).
Tim az eltűnt apját keresi. A Pikachu szeretné bebizonyítani a világnak, hogy ő kiváló detektív. Egy teljesen valószínűtlen páros együtt vág neki a nyomozásnak, és bebizonyítják, hogy ember és pokémon akár jó barátok is lehetnek.

12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

 

Ajánló


Margit Auer: Mágikus állatok iskolája Milyen érzés lenne, ha lenne egy saját, csakis…

A Diótörő meséje a karácsonyi várakozás, és mindenek előtt a jóságban való hit…

A The Fans Strike Back - CSILLAGOK HÁBORÚJA KIÁLLÍTÁS – egyedülálló díszletében életre…


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat