Program


Pole Theatre Hungary 2019 - Semi-Pro kategória

Pole Theatre Hungary 2019 - Semi-Pro kategória

A Pole Theatre a világ számos országában futó, népszerű rúdszínház-verseny, ahol a versenyzők a saját érzelmes, tragikus, vidám vagy éppen meghökkentő történetüket beszélik el, rúdra komponálva.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 15. szombat, 14:00

 Erő és hajlékonyság, show, önkifejezés, szórakoztatás – ezt nyújtja a két különböző tudásszinten rendezett verseny. A délutáni versenyben a középhaladók, az esti versenyben a profik mérhetik össze tudásukat négy különböző kategóriában (Art, Drama, Comedy és Classique). Minden kategóriában egy nyertes lehet. A verseny végén az is kiderül, ki az abszolút bajnok.

 

A nemzetközi verseny szakmai színvonalát garantálja a zsűri összetétele: Sarah Scott (UK), Daniel Rosen (UK), Saulo Sarmiento (ESP) és Yvonne Smink (BEL).

Ajánlatunk


Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron amerikai dobos.

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak az élén, mint Giuseppe Sinopoli, Bernard Haitink, Fabio Luisi és Christian Thielemann.

Ajánló


Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat