Program


Látnivágyók, abszurd komédia

Látnivágyók, abszurd komédia

Megnyílik Európa második barokk színháza. Az alapító, a bohémságáról ismert Grassalkovich II. Antal herceg a megnyitóra elhívja a híres feltalálót, Kempelen Farkast, mutassa be sakkozógépét, valamint a beszélőgépet. Minden rendben halad, ám egyszer csak nem várt fordulat következik: a herceg lánya a próbán megveri a gépet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 30. kedd, 19:00

Pozsgai Zsolt: Látnivágyók, abszurd komédia

1785 Gödöllő. A kastély személyzete lázban ég, megnyílik Európa második barokk színháza. Facsigák, faszerkezetek bonyolult kombinációi biztosítják az akkor páratlan színpadtechnikát. Az alapító, a bohémságáról ismert Grassalkovich II. Antal herceg a megnyitóra elhívja a híres feltalálót, Kempelen Farkast, mutassa be sakkozógépét, valamint a beszélőgépet. Minden rendben halad, ám egyszer csak nem várt fordulat következik: a herceg lánya a próbán megveri a gépet. Innen felgyorsulnak az események. Megjelenik egy tíz éve elhunyt nagynéni, szerelem támad a néma fiú és a vak lány között. Grassalkovich igazi őrültek házában érzi magát. Mert nem tudja – egy színházalapítás ezzel jár!

Az abszurd komédiában parádés szereposztás: Hűvösvölgyi Ildikó, Dózsa Zoltán, Lux Ádám, Nemcsók Nóra, Timon Barnabás.

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat