Program


PR-Evolution - Élet-színek

PR-Evolution - Élet-színek

A 20 éves PR-Evolution Dance Company előadása
Ünnepi évadunk legújabb bemutatóján egy hármas esttel lepjük meg közönségünket. Újabb ízletes csemegét kínálunk: láthatják Zachár Lóránd koreográfiáját és Nemes Zsófia alkotását, de az idei igazi unikum Walter Matteini munkája.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 1. csütörtök, 19:00

Töredék
Mai világunk egy töredékét ragadjuk meg az egészből, mint egy szeletét a nagy tortának, de a rész, magában hordja az egész jellegzetességeit. Megjelenik az egyén és a csoport törékeny viszonya, a kapcsolatok átláthatatlan szövevénye, amiből érzelmeink táplálkoznak. A rejtett konfliktusok és feszültségek körénk rajzolják a teret, és a lét színeit.
Táncművészek: Novák Laura, Rudisch Boglárka, Saioa Poblador, Gyugos Dominik, Szabó Áron
Jelmez: Nemes Nóra
Koreográfus: Nemes Zsófia

Kakukk!
„Az ember először gondolkodik, és aztán cselekszik? De mi van akkor, ha nem gondolja át előre, hogy mit miért csinál? Kísérletezik a saját tetteivel és sorsával. Vannak persze erkölcsi és társadalmi normák, amiket jobb esetben nem lép át, de alkotása a pillanat adta lehetőségek szüleménye, egy adott individuum elméjének és a pillanat lenyomatának friss és egyedi termékei.
Táncművészek: Maciuszewicz Sophia, Maya Tatebayashi, Novák Laura, Rudisch Boglárka, Saioa Poblador, Szabó Áron
Jelmez: Nemes Nóra
Koreográfus: Zachár Lóránd

Il libro dei ricordi
Emlékeinkben mennyi mennyi elfelejtett kép, történet él, ami megtörtént, vagy meg sem történt, mégis élőn meghatározza napjainkat. Emlékeink a ma által vezéreltek. Mi történik, ha megtaláljuk ezt a könyvet, amit senki sem írt le, de mégis mi írtunk a fantáziánkkal és rólunk szól.
Táncművészek: Rudisch Boglárka, Saioa Poblador, Gyugos Dominik, Szabó Áron
Jelmez: Nemes Nóra
Koreográfus: Walter Matteini

Ajánlatunk


Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a legidősebb lány hazatérését várja. A békés idillt hatalmas sikoly töri meg. Marcelt, a ház urát holtan találják szobájában, késsel a hátában...

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat