Program


"Puha" székek - MÉTA Műhely

"Puha" székek - MÉTA Műhely

A Székátiratok című kiállításhoz kapcsolódó textil workshop, mely során ülő alkalmatosságok és az ülést megkönnyítő tárgyak készülnek az upcycling jegyében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 4. szombat, 10:30

„A szék az emberi ülő helyzetet elősegítő tárgyi forma.” Írják a Székátiratok című kiállítás kurátorai amikor a székekről kezdenek gondolkodni. A workshopon a kiállított tárgyak kapcsán beszélgetünk arról, hogy hol és miként ülünk kényelmesen, hogyan és mivel távolítjuk el magunkat a földtől. Ha a székek anyagára gondolunk általában a fa jut eszünkbe. A kiállítás rávilágít az anyagok sokszínűségére, de vajon a lágynak tekintet anyagokból is lehet ülőalkalmatosságot készíteni? A válasz egyértelműen, a kérdés csak az, hogy milyet? Gyere el, gondolkozz velünk és tervezd meg, hogy mi tenné számodra a legkényelmesebbé az ülést. Szakszerű segítséggel el is készítheted az upcycling jegyében. A workshop alapanyagszükségletét a Néprajzi Múzeum EthnoEco csoportja támogatja.

A workshopon készített tárgyak hazavihetőek.

Ajánlott korosztály: 16 éves kor felett

Időpont: 2022.02.04. 10:30-14:30 (hossza: 4 óra )

Helyszín: Néprajzi Múzeum, Székátiratok c. kiállít

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat