Program


RáHangoló - Cifra palota, zöld az ablaka

RáHangoló - Cifra palota, zöld az ablaka

A RáHangoló, a korai zenei nevelés céljával lassan egy évtizede van jelen Tatabányán és térségében, s hetedik éve, hogy családi koncertjeinek A Vértes Agorája ad otthont. A repertoár folyamatosan bővül, a helyben működő művészeti csoportokkal való együttműködésnek köszönhetően pedig időről időre egyedülálló produkciók születnek.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 17. vasárnap, 10:00

RÁHANGOLÓ | CIFRA PALOTA, ZÖLD AZ ABLAKA
lovagi mese-zene-játék

A RáHangoló, a korai zenei nevelés céljával lassan egy évtizede van jelen Tatabányán és térségében, s hetedik éve, hogy családi koncertjeinek A Vértes Agorája ad otthont. A repertoár folyamatosan bővül, a helyben működő művészeti csoportokkal való együttműködésnek köszönhetően pedig időről időre egyedülálló produkciók születnek.

Az innovatív sorozat új évada is sok meglepetést tartogat és a vidám, szórakoztató időtöltés ígéretével várja a legifjabb közönséget… hiszen egy újszülöttnek minden hang(szer) új!
Az első programon Papp Lajos gyermekeknek szóló darabjai átirati hangzanak el, vonós hangszerekkel, fuvolával és sok-sok játékkal. Az előadáshoz a Szárnybontogatók Tehetséggondozó Szakkör növendékei készítenek illusztrációt, Horváthné Csapucha Klára vezetésével.
A koncerten a gyerekek aktív közreműködésére is szükség lesz, akik így játékosan ismerkedhetnek meg a hangszercsalád tagjaival és a fafúvósok legmagasabb hangú hangszerével, a fuvolával.

Műsorvezető és sorozatszerkesztő: Ocskai Gabriella.

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat