Program


RAOUL WALLENBERGRŐL- REJTETT VILÁGOSSÁG - DOKUDRÁMA
5

RAOUL WALLENBERGRŐL- REJTETT VILÁGOSSÁG - DOKUDRÁMA

RAOUL WALLENBERGRŐL – REJTETT VILÁGOSSÁG

Dokudráma 2 felvonásban Lévai Jenőnek Raoul Wallenbergről szóló könyve alapján a Jákim Stúdió Színházi Társaság előadásában.

12 éven felülieknek ajánlott!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2012. december 7. péntek, 19:00

Wallenberg kinyitotta a páncélterem vasajtaját és azt kérdezte Szalaitól:"Látott-e már ilyen trezort? Ebben nem pénz van, hanem sokkal értékesebb: Emberek!" Mert odabent a földön a védencei aludtak. (Lévai Jenő könyvéből)

2012-őt hivatalosan is Raoul Wallenberg évének nyilvánították.

Színházunk, a Jákim Stúdió Színházi Társaság, Victor Hugo: A nyomorultak c. drámája után most 2012. április 5.én egy Wallenbergről szóló előadást tervez bemutatni.


A színdarab Lévai Jenő Raoul Wallenbergről szóló dokumentumkönyvének adatai alapján íródott. Részben valós, részben fiktív szereplőkkel ábrázolja 1944–45 valóságának egy szeletét, és igyekszik hiteles képet adni arról az emberfeletti munkáról, amit ez a Svéd diplomata Magyarországon a háború borzalmai közepette több tízezer üldözött zsidó ember megmentése érdekében tett.

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Ajánló


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat