Program


Rendőrség, avagy a helyzet egyre hülyébb

Rendőrség, avagy a helyzet egyre hülyébb

A világhírű kortárs lengyel drámaíró, Mrożek abszurd komédiáját rendezte Herczeg T. Tamás a REÖK-ben. A Rendőrség, avagy a helyzet egyre hülyébb különleges humora és napjainkkal is könnyen összekapcsolható története gyorsan Mrożek egyik legnépszerűbb darabjává tette a komédiát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 2. hétfő, 19:00

A Reök-palota stúdiószínpadán Kancsár József, Balog József, Farkas Andrea és Kosztolányi József mutatja be a hétköznapi logikának sokszor ellentmondó, de rendkívül hatásos és izgalmas produkciót - a hangulatot fokozza Szirtes Edina "Mókus" zenéje, valamint Tóth Kázmér látványvilága és Bianca Imelda Jeremias jelmezei!

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
A Reök-palota jegyirodájában diákigazolvány felmutatásával kedvezményes belépőjegy váltható.

Ajánlatunk


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó történetben a nyomozás a két nő belső világába vezet.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat