Program


Retro est és Zoltán Erika nagykoncert

Retro est és Zoltán Erika nagykoncert

A koncert előtt a 17 órai kapunyitás-tól sétalovagoltatás, majd 19-től hagyományőrző lovasbemutató várja a hozzánk látogatókat, 20.30-kor pedig „Kezdődik a bulika!”, ahogy Erika mondani szokta.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 10. péntek, 20:30

A Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ Retro és Hagyományőrző Családi Estjének keretében élőzenés szuperkoncertet ad a kétszeres eMeRTon-díjas énekesnő.

A Szerelemre születtem című sláger méltán híres dívája, Zoltán Erika 1986-ban robbant be a köztudatba. Az ország „túl szexi lánya” már rögtön az első lemezéből több mint 1.500.000 példányt adott el.

Az évek alatt tízszer (!) lett az Év énekesnője, és olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a Remete lány, a Casanova, a Túl szexi lány, a Mr. Hóember és még sok más olyan dal, amelyek ma sem hiányozhatnak egy-egy retro-fesztiválról vagy házibuliból.

A hang, a lenyűgöző látvány, a táncosok és a felejthetetlen élmény adott, amelyet a Lovaskultúra Központ egyéb programjai még inkább emlékezetessé tesznek.

Ajánlatunk


Egy fogadóban vagyunk, ahol a fogadósné miatt lakik ott egy gazdag és egy szegény gróf, egymással vetekednek a nő szerelméért. Mindketten megvetik a fiatalabb nőket, csak az érett asszonyt szeretik. Érkezik egy Lovag, aki semmire sem tartja a nőket. Mirandolinát felbosszantja ez a nőgyűlölet, és elhatározza, magába bolondítja a férfit. Ehhez segítségül vesz két állástalan színésznőt, hogy megtréfálja a grófokat és a lovagot, ezzel elindul az őrület.

MŰSOR: Wagner: Tannhäuser - nyitány, WWV 70 Beethoven: 3. (c-moll) zongoraverseny, op. 37 Sosztakovics: 10. szimfónia, op. 93 Elisabeth Leonskaja zongora Concerto Budapest Vezényel: Keller András

Ajánló


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Milyen szerepet játszik az életünkben az alkohol? A 1,5 ezrelék különleges alkotófolyamatból születik, a valóságból építkezik a közösségi színház és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat