Program


Röhögjünk együtt Kalocsai Zsuzsával

Röhögjünk együtt Kalocsai Zsuzsával

Népszerű sztárok zenés vizsgáztatása
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 16. vasárnap, 15:00

Ahhoz, hogy valaki színész legyen, felvételiznie kell. Amíg a mesterségét tanulja, minden évben számot kell adnia tudásáról. Amikor már a pályán van amellett, hogy minden este vizsgázik a közönség előtt, nem ritkák a castingok sem. De vajon, mi van akkor, ha a vizsgáztatást nem a szakma, hanem a közönség irányítja?
Ligeti Éva  60 éve ül a zongora mögött és kíséri a színészeket. Ez most is így lesz. Őt már nem érheti meglepetés. De a meghívott híres-neves sztárt falhoz tudjuk állítani? A vizsgát Pille Tamás moderálja és minden előadásra más, más sztárt kér fel a megmérettetésre.

A BUDAI KOMÉDIÁSOK produkciója

A programsorozat helyszíne a 6szín kávézója!

A kávézó az emeleten található. Lépcsővel lehet csak megközelíteni.
Megértésüket köszönjük!
 

Műsorvezető: Pille Tamás
A zongoránál: Ligeti Éva

Ajánlatunk


Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar historikus régizenészgeneráció kiemelkedő tehetségű tagja, karmester és a régi billentyűs hangszerek specialistája: orgona-, csembaló-, fortepiano- és klavikordművész. Tanulmányait a budapesti Zeneakadémián és az Amszterdami Konzervatóriumban végezte.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat