Program


Ronnie Wood - Isten tenyerén

Ronnie Wood - Isten tenyerén

Angol dokumentumfilm, 82 perc, 2019
angol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 9. hétfő, 21:00

Rendező: Mike Figgis

Szereplők: Damian Hirst, Mick Jagger, Keith Richards, Imelda May, Rod Stewart

 

Portréfilm a Rolling Stones legendás gitárosáról.

Mike Figgis zenés dokumentumfilmje meghitt portrét állít a legendás Rolling Stones tag Ronnie Wood előtt, mint zenész, művész és túlélő. A film a hetvenes éveiben még mindig az élvonalba tartozó zenész karrierének szerény, észak-londoni kezdeteitől – ahol idősebb testvérei arra inspirálták, hogy rocksztárrá váljon –  az immár ötven éve tartó pályája csúcsáig jut el, amely a pop-rock olyan nagyságaival dolgozott, mint  a The Birds, Jeff Beck, The New Barbarians, Rod Stewart, The Faces és persze a The Rolling Stones.

Ronnie végigkalauzol minket élete történetén – festő és zenész pályáján –, barátokat, zenésztársakat és festő kollégákat is megszólaltatva, mint Damian Hirst, Mick Jagger, Keith Richards, Imelda May vagy Rod Stewart.

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat