Program


Rózsakert Szabadtéri MOZI - Szombat esti láz

Rózsakert Szabadtéri MOZI - Szombat esti láz

Tony Manero a helyi diszkó táncos sztárja. Mindenki rajong a tizenkilenc éves srácért, aki utánozhatatlan csípőmozgásával bűvöli a lányokat. Hét közben az egyik festékboltban dolgozik, de szombat este leveti a munkaruhát, magára önti kedvenc parfümjét, csőnadrágot húz, és tánccipőjében a diszkó parkettjára lép.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 3. péntek, 20:30

Tony Manero a helyi diszkó táncos sztárja. Mindenki rajong a tizenkilenc éves srácért, aki utánozhatatlan csípőmozgásával bűvöli a lányokat. Hét közben az egyik festékboltban dolgozik, de szombat este leveti a munkaruhát, magára önti kedvenc parfümjét, csőnadrágot húz, és tánccipőjében a diszkó parkettjára lép. Ezzel kezdetét veszi a szombat esti láz. Stephanie is a szórakozóhelyre jár. Szeretne megfeledkezni a múltról, és igyekszik nagyvilági hölgyként viselkedni. Teljesen elbűvöli Tonyt, a srác fülig szerelmes lesz belé. Ketten együtt fantasztikus tánckettőst alkotnak.

Szereplők:
John Travolta - Tony Manero
Karen Lynn Gorney - Stephanie
Barry Miller - Bobby C.
Joseph Cali - Joey
Donna Pescow - Annette
Martin Shakar - Frank Manero Jr.
Paul Pape - Double J.

Amerikai romantikus vígjáték 1977
A film hossza: 118 perc

A Rózsakert Szabadtéri Színpad 2020. július 3., péntek 20.30-ra meghirdetett Tesztoszteron című vendégelőadás, az egyik főszereplő, a tatabányai Jászai Mari Színház színművészének súlyos balesete miatt elmarad.
A már megvásárolt jegyekkel megtekinthetik kedves Nézőink a színházi előadás helyett, aznap (2020. július 3-án, 20.30 órától) a Rózsakert Szabadtéri Moziban a Szombat esti láz című filmet.
Az előadás pótlásával kapcsolatban később adunk tájékoztatást, természetesen a megvásárolt jegyek a Tesztoszteron pótelőadásra is érvényesek lesznek! 

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat