Program


Samara Joy / BARTÓK TAVASZ 2024

Samara Joy / BARTÓK TAVASZ 2024

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 8. hétfő, 20:00

Közreműködik: Samara Joy – ének, Cameron Campbell – zongora, Felix Moseholm – nagybőgő, Evan Sherman – dob

 

A többszörös Grammy-díjas, fiatal New York-i jazzénekesnő, Samara Joy zenészcsaládból származik. Pályája 2019-ben vett gyökeres fordulatot, amikor megnyerte a Sarah Vaughan Nemzetközi Jazzénekversenyt, azóta olyan legendákkal lépett fel, mint Christian McBride vagy Bill Charlap. Joy zenei stílusára jelentős hatást gyakoroltak a jazztörténet klasszikusai, repertoárjának kialakításakor pedig nagy hangsúlyt fektet a standard dalokra. Hangszínének, előadásmódjának életkorát meghazudtolóan érett karaktere különösen jól érvényesül ezekben a patinás kompozíciókban.

Samara Joy első önálló lemeze, melyért a Jazz Times neki ítélte az év legjobb debütáló művészének járó díjat, 2021-ben jelent meg. Második albuma, a Linger Awhile 2023-ban a legjobb vokális jazzlemez lett a Grammy-díjkiosztón, ugyanebben az évben a legjobb fiatal előadó díját is neki ítélték. Mindezeken felül idén legújabb, Tight című dalával elhozta a legjobb jazzelőadásnak járó Grammyt is. Fiatal kora ellenére sokan úgy tartják, egyszer Sarah Vaughan, Ella Fitzgerald vagy Billie Holiday nyomdokaiba léphet. Első magyarországi koncertje igazi különlegességnek ígérkezik, nem érdemes kihagyni!

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

Tartson velünk egy igazi házibuliba!

Ajánló


A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas…

Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat