Program


Sárik Péter Trió és Szőke Nikoletta - Jazzkoncert

Sárik Péter Trió és Szőke Nikoletta - Jazzkoncert

Sárik Péter Trió, feat: Szőke Nikoletta: Jazzkívánságműsor
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 29. péntek, 19:00

A “Jazzkívánságműsor” koncertek 2010-ben indultak és sikerük a mai napig töretlen. A közönség bármilyen stílusú és műfajú dalt kérhet, és a zenekar eljátssza jazzben. A koncertsorozat legjobban sikerült darabjai szerepelnek Jazzkívánságműsor lemezeken, melyből az első 2014-ben ”Az év jazz albuma” kategóriában Fonogram-díjat kapott, a második pedig 2016-ban volt Fonogram-díj jelölt, szintén ebben a kategóriában.
A Sárik Péter Trió az elmúlt tíz évben Magyarország egyik legnépszerűbb és legmeghatározóbb jazz-zenekarává vált.
Sikerük egyik záloga, hogy mindhárman nagyon nyitott, sokoldalú muzsikusok, így a közönség sokkal szélesebb rétegét szólítják meg, mint a jazz-zenekarok többsége. Az együttes koncertjeinek hangulata sokszor inkább pop-, vagy rockkoncerthez hasonlít, még akkor is, ha a Zeneakadémián, vagy a legkomolyabb koncerttermekben játszanak. A zenekar közvetlenségével, energiájával sok új rajongót hoz a jazznek.

Szőke Nikoletta a Montreaux-i Nemzetközi Jazz-Énekverseny 2005-ös döntőse és közönségdíjasa, a 2010-es Megasztár döntőse, Junior Prima Díjas jazzénekesnő.
Olyan világsztárokkal énekelt együtt, mint Bobby McFerrin, Kurt Elling, vagy Michel Legrand. Fellépett New Yorkban, Tokyoban és a világ számos fontos jazz klubjában, lemezei listavezetők voltak Japánban. Magyarország vezető jazz-énekesnője, többször elnyerte hazánkban az "Év Jazzénekesnője" díjat.

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat