Program


Sasi majdnem 61 koncert

Sasi majdnem 61 koncert

Sasvári Sándor 2018 szeptember 28-án lesz majdnem 61 éves, így ezen apropóból zenekarával ünnepi koncertet ad a budapesti MOM Kulturális Központban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 28. péntek, 19:00

Sasvári Sándort nem kell bemutatni, hiszen az élet több területén is jeleskedik, biztosan találkozott már vele valahol: színész, énekes, lovas és büszke családapa. Számtalan színpadon és szerepben láthattuk már Magyarországon és határon túl is. Repertoárja több száz dalt tartalmaz a legismeretebb musicalekből, világslágerekből, és saját dalaiból. 

Jézus szerepében két kiváló darabban is megmutathatta tehetségét: Jézus Krisztus Szupersztárban és a Mária Evangéliumában. 300 alkalommal játszotta Németországban Jean Valjean-t, mely szerepben a hazai közönség is láthatta. Főszerepben nem volt hiány pályfutása alatt. Mind a mai napig töretlen sikerrel, több száz alkalommal játszotta el Az Operaház Fantomja címszerepét. Csupa telt házas előadásban játszik. Szerepei többek között a Zrínyi 1566 rockmusicalben gróf Zrínyi Miklós, A Fejedelemben Bercsényi Miklós gróf, Mamma Miában Sam Carmichael, Anna Karenina előadásban Karenin, illetve korábban Vronszkij. Valamint szerepelt a Miss Saigon, Evita, Elizabeth, Sztárcsinálók musicalekben, csak hogy a legnagyobb szerepeit említsem. Igazán színes estére számíthatnak a nézők, hiszen az este főszereplőjét zenészként is láthatja a közönség, hiszen Sasvári Sándor nem csak énekel, hanem 4 hangszeren játszik is. Ezen a koncerten vendégei Sasvári Léna, Singh Viki és Makrai Pál lesznek. Ünnepeljük együtt Sasi majdnem 61 évét! Találkozunk 2018. szeptember 28-án a MOM Kulturális Központban.

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat