Program


ScrapShow - VIP jegy

ScrapShow - VIP jegy

A ScrapShow Magyarország első ScrapMechanik tematikájú rendezvénye. A résztvevők megtekinthetik a népszerű hazai tartalomgyártók által készített exkluzív videókat, személyesen találkozhatnak Balukával, együtt játszhatnak Balukával, Zondával és “Q”-val, valamint különleges ajándékokkal gazdagodhatnak.

Minden kedves ScrapMechanic rajongót várunk október 31-én a Lurdy Moziban (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14) egy felejthetetlen show keretein belül, ahol velünk tart Baluka, Zonda és a rejtélyes “Q” avagy Dávid!

A VIP jegyet vásárlók plusz egy órás programon vesznek részt, ahol össze mérhetik építési tudásukat és a jegy mellé járó ajándékokon túl további “szuvenírekre” tehetnek szert egy kvíz keretein belül!

A VIP program 11:00 órától 14:00 óráig tart, ez idő alatt exkluzív kisvideók kerülnek levetítésre, online bejelentkezik Zonda és “Q” illetve élőben jelen lesz Baluka. Lehetőség lesz közösen játszani a videósokkal, készülünk kérdezz-felelekkel, a rendezvény zárása pedig egy dedikálás és fotózkodás. A regisztráció 10:00 órakor kezdődik, a karszalagok és az ajándékok ekkor kerülnek átadásra.

A programon csak az adott időpontra szóló jeggyel lehet részt venni!
Az eseményen jegyet nem lehet vásárolni, kizárólag interneten a jegy.hu-n, vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen országszerte. A fizikai értesítő helyek listája itt érhető el: https://www.jegy.hu/jegyirodak
A jegyek limitált számban kaphatók, így minden érdeklődőnek javasoljuk, hogy mihamarabb szerezze be a jegyét!

A helyszínen velünk tart a CREATOROK Shop, ahol lehetőség lesz különleges ScrapShow termékek beszerzésére is!

A legfrissebb információkat Facebook oldalunkon tesszük közzé, így érdemes követni minket ott is: https://www.facebook.com/scrapshow.hu/
További információkért keresse fel weboldalunkat: https://www.scrapshow.hu/

Ajánló


Minden csupa csillám és boldogság Trollvárosban, amíg Pipacs királynő és Ágas meglepő felfedezést…

Csehov összes művében tetten érhető az író mély emberismerete és utánozhatatlan humora. A…

Dolhai Attila nagyszabású koncertjén a Visszatérés és a Mi muzsikus lelkek című lemezek…


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat