Program


Selejtesek

Selejtesek

Egy kórház sürgősségi osztályának kórtermében három fiatal és az őket gondozó nővér orvosra vár. Várakozás közben belelátunk az egészségügyi dolgozók kihívásaiba, a fiatalok eltérő értékrendjébe, erősségeikbe, egészségi állapotukba, és az iránti titkolt vágyaikba, hogy tartozhassanak valahová, illetve hasznosat tehessenek önmagukért és tágabb közösségükért.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 2. hétfő, 18:00

(a Független Színház Magyarország előadása)

Író-rendező: Balogh Rodrigó
dramaturg: Illés Márton
szereplők: Balázs Barbara, Godó Irén, Godó Katalin, Kovács István
Mozgásrendező: Horváth Gyula Antal
vizuális munkatárs: Illés Péter

Az előadás hossza: kb. 70 perc, szünet nélkül

Ajánlatunk


A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus, kamarazenei átiratban, két vokalista, zongora, hegedű, cselló és fuvola kíséretével.

Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

Középkori balladák sokszor adtak hangot a nők társadalomban betöltött, mennybe emelt vagy épp porba tiport helyzetéről. Női sorsok elevenednek meg a A mennybe vitt leány című dalesten, ahol egy csokor középkori magyar népballada hangzik el.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat