Program


Shifting Roots - Alegado Movement Language - Workshop 10:00, 13:00

Shifting Roots - Alegado Movement Language - Workshop 10:00, 13:00

Különleges workshopra várunk minden tánckedvelőt, egy olyan alkalomra, amelyen a test, a lélek és a szellem egyenlő fontosságú a gyakorlatok folyamatában. Joe Alegado neve nemzetközi szinten is jól ismert a táncművészek körében. A Shifting Roots – Alegado Movement Language workshop főleg a limón technikára épül, amit kezdő, haladó, illetve profi táncosok is jól tudnak követni.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 13. vasárnap, 10:00

A workshopon fizikai és mentális határaidat ismerheted meg és feszegetheted. Középpontban az esés, a légzés és a teljes test kordinációjának összhangja lesz, hogy megteremthesd a kapcsolatot a földdel a testesteddel és a térrel, amely körülvesz, ezáltal pedig legyőzheted az eséstől való félelmed. Betekintést nyerhetsz olyan szellemi és testi nyitottságba, ami által megtapasztalhatod a tánc fizikai kifejezését és az emberi szellem kapcsolatát. Természetesen – mivel táncról van szó – nem kevésbé fontos a zene és a ritmus. Ha pedig mindezt megtanulod együtt jól kezelni, a mozgás nem csak felszabadultság érzettel tölt majd el, hanem a tánc teljes élményét adja és személyessé, egyedivé teszi az előadásmódodat is.

2020-ban, Budapesten a Várkert Bazár volt az első helyszín, ahol Joe Alegado nagy sikerrel workshopot tartott, és ahová a pandémia után 2022-ben ismét visszatér. A kurzuson kifejezetten figyelünk arra, hogy biztonságos körülmények között élvezhesd a mozgást, ezért mindenki számára 2,5x2,5 m helyet biztosítunk, hogy a megfelelő távolságtartás megvalósulhasson. Az órák angolul zajlanak, a fordításról természetesen gondoskodunk.

Válts bérletet a workshopra! Ha mindkét óra jegyét a kosaradba teszed csak 11.000 Ft-ot fizetsz!

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat