Program


Aktuális előadások







A további időpontok megtekintéséhez kattintson ide! (28)

David Díaz Gonzáles 1992-ben született Peruban, az Ucayali tartományban fekvő Nueva Saposoa őslakos faluban. A shipibo-konibo amazóniai indián közösség büszke tagja és Peru egyik legjelentősebb és legtehetségesebb fiatal fotósa. Elnyerte az El Comercio perui napilap által adományozott Luces díjat a legjobb 2022-es fotókiállítás kategóriájában. Első díjas lett a perui művészetet népszerűsítő és támogató szervezet, az AFAP 2022-es Maravillarte kiállításán, fényképezés kategóriában. 

Képzett digitális grafikai tervező, jelenleg Limában él, ahol továbbra is fotózást és digitális képalkotást tanul. Az ucayali Masisea járásban élő menonnita kolónia által okozott erdőirtásról szóló fotós kutatásaiért 2021-ben elnyerte a Pulitzer Központ Amazonasi Esőerdőért Újságírói Alapítványának ösztöndíját. 2020-ban a Kené színezőkönyv digitális változatában jelentette meg fényképeit az Alianza Arkana nevű őslakos szervezet az Amazon Watch nonprofit érdekvédelmi szervezet támogatásával.

Shipibo-konibo. Népem portréi című sorozatának szabadtéri  és műtermi felvételein a környező települések és Pucallpa városának lakosait örökítette meg, ahol maga is felnőtt. Díaz tudatosan eltávolodik az amazóniai indiánok sztereotip ábrázolásától, és a közösség tagjaként, belülről igyekszik újraalkotni a róluk és kultúrájukról kialakított képet. Munkája egyben tisztelgés a shipibo-konibo ősök és a perui fotográfia úttörői: Martín Chambi és a Vargas fivérek emléke előtt.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Az időszaki fotókiállítás egy kalotaszegi falu életét, a falut működtető közösségi kapcsolatokat mutatja be.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat