Program


Slow Village: Lassú Palota / HEY, JUNE!
2

Slow Village: Lassú Palota / HEY, JUNE!

A régisulis hiphopot cseppet sem anakronisztikusan játszó - három mc-vel és két dj-vel kiálló - Slow Village 2016-os megalakulása óta mostanra jutott el odáig, hogy az ország összes klubjában headlinerként léphet fel, a nyári fesztiválok többsége pedig esti sávokra hívja meg.

Aktuális előadásokKét nagylemeze és több EP-je mellett díjnyertes klipjei is többszázezres nézettségeket generálnak. A Müpába egy kifejezetten erre az estére létrehozott előadással érkeznek, amely egyszerre lesz összegzése és picit újraértelmezése mindannak, amit eddig létrehoztak.

A Slow Village ars poeticája a nagybetűs rapzene körül forog: „nyakmozgató groove-ok és karakteres loopok, rímek a szcéna legbelsejéből, amik nyomokban költészetet, slamet és némi iróniát tartalmaznak. Egyfajta B-boy csibészség, edukált gettómentalitás, kis igazi íz az erősebb fűszerek kedvelőinek. Dobképletek, minták, bassline-ok a kisszobából a nagyszínpadra”. A kvintett olyan műfaji nagyágyúk előtt tiszteleg, mint a névadásban is ihlető, legendás detroiti Slum Village, a Lootpack vagy az A Tribe Called Quest, de falusias romantikájukat a 21. századra szabják. Lemezeiket, a 2017-es 201X-et és a 2020-as Útont a szakma és a közönség is lelkesen fogadta. Akárcsak rövidebb kiadványaikat, mint a 2018-as Miezmágenin'-t, a 2022-es, Takeshivel közös Lassú Falváról Na'Conxypanba című albumot, a szintén azévi Sztoritellt, vagy a legutóbbi, 2023-as ; című anyagot. A Sztoritell klipes dalai a hatodik Magyar Klipszemlén nyertek rangos díjakat - a címadó szám egyenesen az év videoklipje lett. A Müpában a különleges, összegző-újraértelmező koncerten izgalmas vendégzenészekkel, menő előadókkal együtt lépnek színpadra.

Slow Village:
MC - Gergály Norbert „glsch”
MC - Nagy Dénes „Nash”
MC - Balázsovics Mihály „Tink a Mulató Azték”
DJ - Zsigri-Nagy Bálint „Slow”
DJ - Őrsi András „ONE-AB”

Rendező: Müpa

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

A Joubran testvérek által alapított - a legidősebb, Samir szólókarrierjéből kinőtt -, a Müpában és Magyarországon ötfős felállásban bemutatkozó népszerű…

Az ország egyik legismertebb rockzenekara az EDDA Művek 2024. július 27-én Gárdonyban, a Surfcampingben lép fel!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat