Program


smART! XTRA // I Scroll Therefore I Am x Loop Gallery

smART! XTRA // I Scroll Therefore I Am x Loop Gallery

A Loop Gallery 2019/2020 évadában kortárs magyar művészek munkáin keresztül olyan kérdéseket vizsgálunk, mint hogy milyen módon válik a tartalomfogyasztás és –gyártás központi médiumává a képernyő, milyen eszközökkel manipulálódnak a létrejövő tartalmak és hogyan torzul el a saját valóságunkról alkotott percepciónk.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 13. hétfő, 19:00

smART! XTRA
I Scroll Therefore I Am x Loop Gallery

Hány eseményre igazoltál ma vissza? Hány Insta-sztorit pörgettél át a villamoson valamilyen érdekes tartalom után kutatva? Szelfit lőttél esetleg az irodai liftben? És küldtél tovább cicás vagy politikusos mémet egy Messenger-chatben munka helyett? Hogyan válhat az online eszköztár és vizuális kommunikáció az offline(-nak képzelt) élmények integráns részévé?

A Loop Gallery 2019/2020 évadában kortárs magyar művészek munkáin keresztül olyan kérdéseket vizsgálunk, mint hogy milyen módon válik a tartalomfogyasztás és –gyártás központi médiumává a képernyő, milyen eszközökkel manipulálódnak a létrejövő tartalmak és hogyan torzul el a saját valóságunkról alkotott percepciónk. Egyszóval hogyan mosódik el a határ valóságos és digitális között?

A Loop Gallery jelenlegi koncepciója a Trafó felújításának helyzetéből indult ki. Mivel a felújítási munkálatok alatt a galéria elsődleges médiuma, a Trafó bejárata mellett elhelyezett flatscreen nem tud üzemelni, ezért a Loop Gallery Facebook-oldala szimpla promóciós eszközből kiállítótérré alakult át és az ebből a pozícióváltásból adódó kérdések mentén szerveződött kiállítási programja.

Meghívott előadók : SÁRAI Vanda, BÍRÓ Dávid, FILLÉR Máté
Sorozatszerkesztő – moderátor: KOVÁCS Andrea
Együttműködő partnerek: Let it Be! art agency

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat