Program


Snétberger, Stockhausen, Andersen - Joyosa. Jazz itt!

Snétberger, Stockhausen, Andersen - Joyosa. Jazz itt!

A zseniális magyar roma gitárművész, Snétberger Ferenc négy kiváló külföldi kollégájával 2004-ben jelentette meg Joyosa című elmélyült, érzelemgazdag albumát.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 13. vasárnap, 19:30

Tizenöt évvel később a négy muzsikus közül hárman, Snétberger, a trombitás-szárnykürtös Markus Stockhausen (a klasszikus zeneszerző Karlheinz fia) és a bőgős Arild Andersen, kiegészülve egy új dobossal, Paolo Vinacciával (akivel Snétberger szintén dolgozott már együtt), ismét színpadra áll a Zeneakadémia Nagytermében. Snétberger és kollégái közös koncertje olyan zenei élményt kínál a nagyérdemű számára, amire igen ritkán van lehetőség hazánkban: az európai jazz négy őstehetsége, kifinomult művésze egyesíti erejét, hogy elvarázsolja, elgondolkodtassa, ámulatból ámulatba ejtse a zeneszeretőket. Az egyes muzsikusok önálló koncertjei is hosszú időre szóló lelki-szellemi táplálékot nyújtanak, így közös koncertjük egyenesen kihagyhatatlan minden érző és gondolkodó ember számára.

Snétberger Ferenc (gitár), Markus Stockhausen (trombita), Arild Andersen (nagybőgő), Paolo Vinaccia (dob)

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat