Program


Sok hűhó semmiért..

Sok hűhó semmiért..

A buja és forró Messinában a Leonátó ház hölgyei már nagyon várják a háborúból győztesként visszatérő katonákat, hisz amint a hősök megérkeznek, kezdődhet a kacérkodás és a csábítás örök játéka.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 31. péntek, 19:00

William Shakespeare: Sok hűhó semmiért 

Bemutató: 2015. december 5.

A buja és forró Messinában a Leonátó ház hölgyei már nagyon várják a háborúból győztesként visszatérő katonákat, hisz amint a hősök megérkeznek, kezdődhet a kacérkodás és a csábítás örök játéka. A nemek harcát csak ideig-óráig döntik el a csókcsaták és az ádáz szópárbajok, az igazi nehézfegyver itt bizony a pletyka. Akit a világ a szájára vesz, annak nincs menekvés, leterítik - csak reménykedni tudunk, hogy az illetőnek szerencséje lesz, és egy nászi ágyban landol. Shakespeare talán legbájosabb komédiája igazi bolondos, szerelmi kergetőzést ígér.

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat