Program


Solati Music: Debut / JAZZ SHOWCASE

Solati Music: Debut / JAZZ SHOWCASE

A Solati Music zenekar 2016-ban alakult, életre hívója a nemzetközileg is elismert jazz-zongorista, Tzumo Árpád. Az együttes főként r'n'b és soul stílusban, a jazz harmóniakészletét is felhasználva, előremutató formavilággal szólal meg.





 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 9. szombat, 20:00

A csodálatos hangú Pocsai Kriszta nemcsak énekesnőként, hanem szövegíróként is közreműködik a zenekarban. Izgalmas repertoárban vegyíti saját, világklasszis kompozícióit az ismert sztenderdek eredeti hangvételű feldolgozásaival. Hazai sikerei mellett a legendás londoni 606 Clubban kétszer is frenetikus koncertet adott. A basszusgitáros Heilig Tamás életútját kisgyermek korától átjárja a zene, szülei is zenészek: édesanyja Eszményi Viktória énekesnő, édesapja Heilig Gábor zeneszerző, szövegíró, gitáros. Tamás több zenekarban is közreműködik: rendszeresen játszik a Random Tripben és a Punnany Massifban. Toni Snétberger Berlinben élő dobos, a világhírű gitárművész, Snétberger Ferenc fia. Játékában érződik a tökéletes „time” és az utánozhatatlan „feeling”: mindkettő a soulzene esszenciális összetevője. Tzumo és Toni egy évig dolgozott együtt a Snétberger Quartetben, mellyel Magyarországon és a nagyvilágban is sikeres koncerteket adtak, köztük a 2017-es Jazz Showcase-en. Ugyanebben az évben a jazzma.hu szakmai szavazatai alapján „Az év együttesévé” választották őket.
Ezen az estén a Solati Music debütáló lemeze anyagát mutatja be, vendégként pedig közreműködik Snétberger Ferenc is.

billentyűs hangszerek: Tzumo Árpád
ének: Pocsai Kriszta
basszusgitár: Heilig Tamás
dob: Toni Snétberger

Vendég:

gitár: Snétberger Ferenc

Ajánlatunk


Zenés Kalandtúra – musical két részben-

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat