Program


SORS BOLONDJAI
6

SORS BOLONDJAI

A vígjáték négy szereplője két fiatal pár. Chuck és Gail az esküvőjére készül, ám Jay és Bonnie jövője korántsem ilyen egyértelmű. Meglehetősen önfejű, makacs fiú és leány áll szemben egymással, inkább kínpadra mennének, semhogy elismernék egymás igazát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2014. december 19. péntek, 19:00

Kapcsolatuk szélsőséges érzelmi hullámzások, nagy konfliktusok és komikus helyzetekbe ágyazott szakítások közepette zajlik. Az időközben házasságra lépett Chuck és Gail együttléte sem zavartalan, nem tanulták még meg az egymáshoz való alkalmazkodás tudományát. Így aztán addig megy a csatározás, amíg mind a négyen kénytelenek rájönni, hogy a szerelem nem az akarat mindenáron való érvényesítésén múlik, hanem azon a régi bölcsességen, hogy "Soha ne feküdjetek le haraggal!", továbbá "Ne veszítsétek el a humorérzéketeket!".

Ajánlatunk


Liliom, a „szerethető csirkefogó”. Liliom, a „külvárosi hintáslegény”. Liliom, a „kallódó életművész”. A „proletár”. Az „áldozat”. Az „asszonyverő”... Molnár Ferenc talán legjobb színdarabja számtalan értelmezésben került már bemutatásra.

vígjáték két részben

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat