Program


STUDIO 5 - TÁNCJÁTÉK

STUDIO 5 - TÁNCJÁTÉK

Bella Máté: A pillangó álma
Virágh András Gábor: Triptichon
Solti Árpád: Seven SitCom Episodes
Varga Judit: 13 Lieder (magyarországi bemutató)
Kutrik Bence: The Mandelbrot Riddle

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 9. hétfő, 19:00

Újházi Gyöngyi, Háry Péter( cselló), Lescsinszky Áron, Monostori Gábor, Kiss Péter (zongora), Szendrey Dániel (kürt), Szűcs Péter (klarinét, basszusklarinét), Molnár Viktor (élő elektronika), Lajhó Gyula (ütőhangszerek)
Koreográfus: Kulcsár Noémi
Táncosok: MTE hallgatói

Bella Máté, Kutrik Bence, Solti Árpád, Varga Judit és Virágh András Gábor, vagyis a Studio 5 évről évre megrendezett, tematikus Solti termi koncertjeit mindig egy cél szervezi: az, hogy a nagyközönség és a kortárs zene között a lehető legtermészetesebb viszony jöjjön létre. E cél elérésének eszközéül most a táncot választották, amelynek ritmikussága, nonverbális eszköztára, az idő által szervezett, sajátos struktúrája oly sok mindenben hasonlít a zeneművek szerkezetére és kifejezőerejére. Immár hatodik tematikus estjükön azt szeretnék megmutatni, hogy a balett, a tánc és a zene kapcsolata a 21. században legalább annyira élő, mint a francia udvari balett és az opera 18. századi összefonódása vagy épp Stravinsky és a Gyagilev-társulat 20. század eleji együttműködése idején volt. A program magyarországi ősbemutatóihoz ennek szellemében Kulcsár Noémi Harangozó Gyula-díjas táncművész készít koreográfiákat a Magyar Táncművészeti Egyetem hallgatóinak segítségével.

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat