Program


Sue Johnson: A felnőtt kötődés elmélete mint iránytű a pszichoterápiás beavatkozásokhoz

Sue Johnson: A felnőtt kötődés elmélete mint iránytű a pszichoterápiás beavatkozásokhoz

Ha munkája során terapeutaként, vagy segítőként dolgozik egyénekkel, vagy párokkal & családokkal, és szeretne a kötődési szükségleteink jelentőségéről többet megtudni, első kézből egy olyan szakembertől, akit jelenleg a világ egyik vezető párterapeutájaként tartanak számon, akkor vegyen részt Dr. Susan Johnson „A felnőtt kötődés elmélete mint iránytű a pszichoterápiás beavatkozásokhoz” című szakmai workshopján!

Aktuális előadásokA felnőtt kötődés elmélete mint iránytű a pszichoterápiás beavatkozásokhoz - Szakmai workshop

Ha munkája során terapeutaként, vagy segítőként dolgozik egyénekkel, vagy párokkal & családokkal, és szeretne a kötődési szükségleteink jelentőségéről többet megtudni, első kézből egy olyan szakembertől, akit jelenleg a világ egyik vezető párterapeutájaként tartanak számon, akkor vegyen részt Dr. Susan Johnson „A felnőtt kötődés elmélete mint iránytű a pszichoterápiás beavatkozásokhoz” (Attachment science as a guide to psychotherapy) című szakmai workshopján!
Térkép a klienseink és kapcsolataik megértéséhez, ajánlások a terápiás gyakorlat számára.
Ez várja Önt 2020. május 19-én 9:00 – 16:30óra között a Várkert Bazárban,dr. Sue Johnson első Magyarországon tartandó szakmai napján. Szinkrontolmácsolással.

Dr. Sue Johnson az EFT Alapítvány és a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézet meghívására érkezik Magyarországra. Szakmai programja az alábbi szervezetekkel való együttműködésben valósul meg: Magyar Családterápiás Egyesület, Szövetség a Családok Lelki Egészségéért Egyesület, Antropos Mentalhygiénés Egyesület, Harmat Kiadó.

Regisztráció 8:15 órától.
Kérjük, a rendezvényre időben érkezzenek, hogy legyen elegendő idő a tolmácskészülékek átvételére.
A jegyüket hozzák magukkal. Későn érkezőket az előadás megkezdése után csak az első szünetben tudjuk beengedni. A jegy étkezést nem tartalmaz. A helyszínen büfé üzemel.

További információk:
https://www.eft-parterapia.hu/suejohnson2020/

AjánlóVásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat