Program


Príma Donnák - Sümegi Eszter

Príma Donnák - Sümegi Eszter

Príma Donnák
SÜMEGI ESZTER
Ünnepi gálaest magyar és angol felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 9. szombat, 19:30

Szerencsés év volt Sümegi Eszter számára az 1993-as. Ekkor kapta kézhez zeneakadémiai diplomáját, vizsgá-zott Toscaként, nyerte meg Philadelphiában a Pavarotti Énekverseny első díját, és debütálhatott az OPERÁ-ban. Egyből főszerepben, az ifj. Palcsó Sándor által felfrissí-tett Bohémélet Mimìjeként mutatkozott be a budapesti közönségnek. Az első főszerepet számos követte itthon, Sümegi a szemünk láttára nőtt a színház vezető szopránjává. Repertoárján kizárólag főszerepek sorakoznak, az olasz hősnők birtokbavétele után foko-zatosan következtek a Wagner-figurák, az életműre a koronát talán Richard Strauss finom nőalakjai tették fel. Sümegi Eszter nevét természetesen külhonban is jól ismerik, fellépett Bécstől Párizson át Torontóig számos nagyvárosban, sőt, a Sába királynője Szulamit-jaként New Yorkba és Tel-Avivba is elvitte az elfeledett magyar opera és saját nemes művészete jó hírét.

Ajánlatunk


Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat