Program


Sün Sári világot lát Manócska bérlet 2024. tavasz

Sün Sári világot lát Manócska bérlet 2024. tavasz

Gyermekmese a tánc nyelvén, melynek főszereplője egy segítőkész és kíváncsi sünlány, Sári.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 16. kedd, 10:00

Sün Sári világot lát - táncjáték
A Spirit Dance Company előadása

A mese célja, hogy különböző szakmákat mutat be a cselekmény során más állatok segítségével. A mese maga állat- és tanítómese. A történet fő célja, hogy Sári eljusson a malomba és odaadja az általa varrt terítőt az idős molnárnak. Az útja során különböző állatokkal találkozik, akik más-más mesterséget űznek. Velük megismerkedve betekintést nyer egy-egy foglalkozásba melyen keresztül a gyerekek számára közelebb kerül egy-egy mesterség. A cselekmény során több probléma merül fel, de összefogással mindig megoldódik. A történet végén Sári odaér a malomba, ahol az idős molnár szeretettel vendégül látja, majd Panni is megérkezik a magokkal.
 
Alkotók
Rendező és Koreográfus: Sándor Timea
Zeneszerző: Nánási Péter
Kosztüm: Kis Judit
A mesét írta: Hegedűs Miklós

Szereplők
Sün Sári.............................. Soós Viktória
Pocok Panna...................... Vincze Renáta
Vakond Vilma...................... Sebestyén Timea
Harkály Heni....................... Zsembera Liliána
Mókus Marcsi..................... Balla Dominika
Elek bácsi........................... Petike Áron
Mesélő................................ Mezei Kitty

Ajánlatunk


Magyarország EU-s csatlakozásának 20. évfordulóját ünnepli a nyitókoncert, amit a Budapesti Tavaszi Fesztivállal egyidős, világhírű Chamber Orchestra of Europe ad Perényi Miklós gordonkaművész közreműködésével.

Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe remekműve által ihletett nagyszabású produkció a 2023/24-es évadban debütált a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán, 2024-ben pedig újra színre kerül a Müpa Fesztivál Színházában.

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat