Program


Super Troupers - ABBA The Show

Super Troupers - ABBA The Show

Máig minden korosztály énekli az ABBA dalokat. Éppen ezért összeállt 4 fiatal magyar énekes, hogy újraélessze az egykori kultuszt. Szándékuk, hogy fergeteges showműsorukkal nosztalgikus örömöt okozzanak az idősebbeknek és megismertessék a mai generációt egy izgalmas korszak csodás együttesének munkásságával.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 29. péntek, 19:30

Super Troupers - ABBA The Show

Több tucat lemez, több száz sláger, és milliónyi rajongó az ABBA 10 éves karrierjének hozadéka.  Máig minden korosztály énekli a dalaikat. Éppen ezért összeállt a 4 fiatal magyar énekes, hogy újraélessze az egykori kultuszt. Szándékuk, hogy fergeteges  showműsorukkal nosztalgikus örömöt okozzanak az idősebbeknek, és megismertessék a mai generációt egy izgalmas korszak csodás együttesének munkásságával.

Az ABBA kultusz 1972-ben indult, amikor 4 tehetséges zenész összeállt, hogy az addigi tapasztalataikat és tudásukat ötvözve, valami maradandót alkossanak. Az együttes neve a tagok neveinek kezdőbetűiből állt össze, Agnetha, Björn, Benny, Anni-Frid. Az első "B" tükörképként írva, összetéveszthetetlenné tette a csapatot. A világhírnevet az 1974-es

Eurovíziós dalfesztivál hozta meg számukra, amit a Waterloo című dalukkal fölényesen meg is nyertek.

A 4 ifjú tehetség, az Budapesti Operettszínház színpadán edződött előadóvá, és vált tapasztalt énekessé. Számos zenés produkciót tudhatnak a hátuk mögött, pl.: Rómeó és Júlia, Miss Saigon és a Szép nyári nap, (amely a„magyar ABBA”, a Neoton zenekar slágereiből íródott musical).

Szereplők:

Gőbölös Krisztina
A kaposvári VOX énekegyüttes alapítója, és jelenleg a Budapest Voices énekesnője. Szinkronszínészként is dolgozik, valamint többek között a veszprémi Pannon Várszínház vendégművésze.

Moravszki Enikő
Rendszeres fellépője Bereczki Zoltán koncertsorozatának, A Freelusion show-k vendégművésze, és társszerzője az Eltűntek Világnapja alkalmából készült Soul'Oh - Missing Souls című dalnak. A lányok mindezek mellett rendszeresen adnak koncertet a Hooligans frontemberével, Ördög Tiborral a Csipa és a KISAMERIKA zenekarral, valamint évről-évre részt vesznek az MTVA, A DAL című Eurovíziós dalfesztiválon, mint vokalisták. (Pl. Szűcs Gabi, Szécsi Böbe és a Karmapolis mellett)

Zádori Szilárd
A Lévay nemzetközi énekverseny győztese, jelenleg az egri Harlekin Bábszínház színésze, és zeneszerzője, az első bábtecnikával újra gondolt Dzsungel könyve főszereplője.

Kádár Szabolcs János
Az Operettszínház nagysikerű előadásainak szereplője, már az anya színházán kívül is bizonyított, ugyanis a Szegedi Nemzeti Színház, és a Debreceni Csokonai Színház, valamint számos külföldi produkció keretein belül is szórakoztatta a nagyérdeműt.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat