Program


Super Troupers - ABBA The Show

Super Troupers - ABBA The Show

Több tucat lemez, több száz sláger, és milliónyi rajongó az ABBA 10 éves karrierjének hozadéka.  több

Máig minden korosztály énekli a dalaikat. Éppen ezért összeállt a 4 fiatal magyar énekes, hogy újraélessze az egykori kultuszt. Szándékuk, hogy fergeteges  showműsorukkal nosztalgikus örömöt okozzanak az idősebbeknek, és megismertessék a mai generációt egy izgalmas korszak csodás együttesének munkásságával.

Az ABBA kultusz 1972-ben indult, amikor 4 tehetséges zenész összeállt, hogy az addigi tapasztalataikat és tudásukat ötvözve, valami maradandót alkossanak. Az együttes neve a tagok neveinek kezdőbetűiből állt össze, Agnetha, Björn, Benny, Anni-Frid. Az első "B" tükörképként írva, összetéveszthetetlenné tette a csapatot. A világhírnevet az 1974-es

Erovíziós dalfesztivál hozta meg számukra, amit a Waterloo című dalukkal fölényesen meg is nyertek.

A 4 ifjú tehetség, az Budapesti Operettszínház színpadán edződött előadóvá, és vált tapasztalt énekessé. Számos zenés produkciót tudhatnak a hátuk mögött, pl.: Rómeó és Júlia, Miss Saigon és a Szép nyári nap, (amely a„magyar ABBA”, a Neoton zenekar slágereiből íródott musical).

Szereplők:

Gőbölös Krisztina
A kaposvári VOX énekegyüttes alapítója, és jelenleg a Budapest Voices énekesnője. Szinkronszínészként is dolgozik, valamint többek között a veszprémi Pannon Várszínház vendégművésze.

Moravszki Enikő
Rendszeres fellépője Bereczki Zoltán koncertsorozatának, A Freelusion show-k vendégművésze, és társszerzője az Eltűntek Világnapja alkalmából készült Soul'Oh - Missing Souls című dalnak. A lányok mindezek mellett rendszeresen adnak koncertet a Hooligans frontemberével, Ördög Tiborral a Csipa és a KISAMERIKA zenekarral, valamint évről-évre részt vesznek az MTVA, A DAL című Eurovíziós dalfesztiválon, mint vokalisták. (Pl. Szűcs Gabi, Szécsi Böbe és a Karmapolis mellett)

Zádori Szilárd
A Lévay nemzetközi énekverseny győztese, jelenleg az egri Harlekin Bábszínház színésze, és zeneszerzője, az első bábtecnikával újra gondolt Dzsungel könyve főszereplője.

Kádár Szabolcs János
Az Operettszínház nagysikerű előadásainak szereplője, már az anya színházán kívül is bizonyított, ugyanis a Szegedi Nemzeti Színház, és a Debreceni Csokonai Színház, valamint számos külföldi produkció keretein belül is szórakoztatta a nagyérdeműt.

Ajánló


Fergeteges Queen-musical érkezik a Szegedi Szabadtérire: két hétvégén, június 28-án, 29-én és július…

Szerző: NEIL SIMON Fordította: ÖRKÉNY ISTVÁN komédia Neil Simonról minden túlzás nélkül elmondható,…

Várunk a Minimax Gyerekhajó fedélzetére a Dunán!


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat