Program


Sweet Charity

Sweet Charity

SWEET CHARITY
Koncert előadás

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 24. szerda, 19:00

Különleges közösségi élmény, interaktív Sweet Charity koncert mutatkozott be nagy sikerrel a Rózsavölgyi Szalon színpadán. Auksz Éva néhány évvel ezelőtt játszotta el a Magyar Színházban a világhírű, Fellini film alapján készült musical főszerepét, és most egy személyben állítja elénk a történetet. Elénekli szinte az összes dalt – mármint azokat is, amelyeket a darabban nem Charity ad elő – és közben egy-két kellék és a közönség hathatós segítségével röpít bennünket egyenesen a hatvanas évek New York-jába, a kis bártündér mindennapjaiba. Vele utazunk reményeken, csalódásokon, szerelmen és szakításon át, beleesünk vele a Central Park tavába, beragadunk egy felhőkarcoló liftjébe, állásinterjúra érkezünk és megmerítkezünk a füstös Fan Dango lokál rejtelmeiben. Nem kell megijedni, nincs semmi néző-zaklatás, mégis, ennyire személyes élményt zenés színház ritkán nyújt manapság. Próbálják ki, megéri!

Látvány: Enyvári Péter / Vizuális technika: Őze Gábor / Zene: Budapest Jazz Orchestra / Rendező: Őze Áron

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat