Program


Szekrénymesék

Szekrénymesék

Volt egyszer egy Mari nevű szekrény. És benne világhírű detektívek... Volt egyszer egy Mari nevű szekrény. És benne egy kis piros gomb... Volt egyszer egy Mari nevű szekrény. Benne egy világszép hercegnő nevelkedett...
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 28. péntek, 9:30

Szekrénymesék
Zenés játék bábokkal, egy szekrényben

Volt egyszer egy Mari nevű szekrény. Benne nagybetűkkel: Életveszély! Életveszély! Életveszély!... Volt egyszer egy Mari nevű szekrény, és ebben a szekrényben volt egy zsák. Hogy ebben a zsákban mi volt, azt nem tudhatja meg senki, soha, mert az titok!”

Mosonyi Aliz gyermekkönyve költői mesemozaik, melynek színes darabjai sajátságos világot teremtenek. Játékosan fogalmaznak meg emberi helyzeteket, kríziseket, válaszutakat, választásokat és válaszokat. Ezt a játékosságot és költőiséget keressük két színész segítségével előadásunkban, akik a szekrényvilág lakóit keltik életre, s ezzel maguk is világot teremtenek, ebbe a világba szorult önálló lényekként. Nem kívánunk választ adni arra, hogy mi ez a világ, inkább további kérdésfelvetésekre hívjuk meg a nézőket, egy olyan színházi kísérlet keretében, mely szabadon használ bábos, zenei és prózai színházi eszközöket.

Rendező: Khaled Abdo Szaida

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat