Program


Szentpéteri Csilla & Band születésnapi koncert
3

Szentpéteri Csilla & Band születésnapi koncert

Szentpéteri Csilla Március 7-én egy igazán vérpezsdítő, fergeteges, klasszikus és progresszív, magas színvonalú és szórakoztató születésnapi koncertet ad kiváló Zenésztársaival, a Band-del, ahol az elmúlt 20 év nyolc lemezének legkedveltebb slágereit játsszák el!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 7. szombat, 19:00

Születésnap - nem is egy!

20 éve megszületett Szentpéteri Csilla Zongorabolygója, mellyel berobbant a köztudatba! Létrejött egy olyan új, izgalmas, egyedi zenei stílus Magyarországon, mely addig ismeretlen volt a nagyközönség előtt! Megszületett A Zongorabolygó, mely hidat képez a komoly - és a különböző XX. XXI. századi műfajok között.

Csilla élénk fantáziával, bravúros hangszerelésben ötvözi a klasszikusokat a mai, modern műfajokkal. Saját frappáns átiratai, híres klasszikus szerzők ismert dallamai jazz, blues, bossa nova, rock, latin és filmzene stílusban megszólaltatva új esszenciát adnak a régi ízeknek. Szerzeményeivel behatol a lélek legmélyebb zugaiba, s így lesz egyszerre klasszikus és progresszív, elegáns és modern, energikus és nemes ez az egyedi bolygó.

2004 óta zenekarral lép fel itthon és a világ számos országában, koncertjein és lemezein a könnyűzene legkiválóbb jazz, rock, latin zenészei közreműködnek.

De hogyan is kezdődött?

Az ezredforduló idején Csilla eljátszott azzal a gondolattal, hogy mi lenne, ha a nagy klasszikus szerzők hirtelen újra születnének, itt teremnének….vajon milyen stílusban komponálnák meg ismert és Csilla által felfedezett műveiket? Milyen műfajban alkotnának? Lehet, hogy Vivaldi rockgitáros lenne, s úgy játszaná el a Négy Évszakot? Liszt fimzenéket vetne papírra? Paganini, Rossini kubai zenészekkel lépne egy színpadra? Mozart imádná a Bossa Nova-t? Csajkovszkij blues stílusban írná meg a Hattyúk tavá-t?
A koncerten minden kiderül!

Sztárvendég

A koncert sztárvendége a varázslatos hangú Szekeres Adrien, akiben Csilla megtalálta azt a kifinomult és mégis erőteljes, professzionális előadót, akivel kreatívan tudnak együtt muzsikálni Puccini operáitól kezdve Adrien nagy slágerein át egészen Leonard Cohen balladái-ig .

Március 7-én egy igazán vérpezsdítő, fergeteges, klasszikus és progresszív, magas színvonalú és szórakoztató születésnapi koncertet ad kiváló Zenésztársaival, a Band-del, ahol az elmúlt 20 év nyolc lemezének legkedveltebb slágereit játsszák el!

A hab a tortán az, hogy ezen a napon ünnepli Csilla fia, Kristóf is a születésnapját, és két nappal később Csilla is!

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat