Program


Szerelmes pálinka túra Tőlem Neked 1 éj 2 fő
4

Szerelmes pálinka túra Tőlem Neked 1 éj 2 fő

A program 2 nap 1 éjszaka pihenést és szórakozást tartalmaz.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:01

A szerelmi vágykeltők között tartják számon a csokoládét, számos gyümölcsöt és az alkoholt is. A pálinka túrát ezért pálinkával töltött csokoládéval kezdik, 4 féle gyümölcspálinkával folytatják, a „Zugfőző kollégákkal” készíthető szerelmes fotóval és egy ajándék szív dugóval zárják. A túra alkalmával a Pálinkás Mester előadásából kiderül, hogy mi a kapcsolat Visegrád és a pálinka között, miért izgalmas a magyar pálinkafőzés története és a Tanácsköztársaság utáni tiltott pálinkafőzési időszakban hogyan ügyeskedtek mégis a zugfőzők. A túra alatt apró pálinkakorcsolyákat (sörperec) fogyaszthatnak a vendégek. A pálinka túra után pedig Visegrádon egy 4 csillagos wellness szállodában éjszakázhatnak.

A visegrádi 4 csillagos wellness szállodában az 1 éjszaka 2 főre vacsorával és bőséges büfé reggelivel, wellness használattal, aroma-, fény-, és só terápiás szaunák használatával értendő. A program kiemelt időszakban (ünnepi időszakok, állami ünnepek, hosszú hétvégék) nem vehető igénybe.

A pálinka
A pálinka hagyományos magyar gyümölcspárlat, melyet kizárólag erjesztett gyümölcscefre, gyümölcsmust vagy gyümölcsvelő lepárlásával készítenek. Általában szintén a pálinkák közé sorolják a – törvényi szempontból különálló – törkölypálinkát, amely erjesztett szőlőtörköly párlata. A pálinka, a törkölypálinka és bizonyos helyi változataik európai uniós eredetvédettséget élveznek: a „pálinka” elnevezést csak Magyarország és négy osztrák tartomány használhatja. A hasonló nevű pălincă eredet védett román gyümölcspárlat.

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat