Program


Szimplán egy duplát
4

Szimplán egy duplát

Egy lassan feledésbe merülő kor felejthetetlen zenéje csendül fel azon az estén, mikor két idegen találkozik egy nem mindennapi kávéházban. A hölgy Violetta, színésznő kívánt lenni, s most a rendeléseket hordja ki. Az úr Béla, építésznek készült, végül Magyarország egyik legnépszerűbb zeneszerzője lett.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 21. vasárnap, 15:00

Szimplán egy duplát

zenés játék Zerkovitz Béla dalaival

Egy lassan feledésbe merülő kor felejthetetlen zenéje csendül fel azon az estén, mikor két idegen találkozik egy nem mindennapi kávéházban. A hölgy Violetta, színésznő kívánt lenni, s most a rendeléseket hordja ki. Az úr Béla, építésznek készült, végül Magyarország egyik legnépszerűbb zeneszerzője lett. Most ketten idéznek meg egy kort, egy stílust jól ismert dallamokkal, Zerkovitz-slágerekkel. Az előadásban felcsendül - többek között - az Asszonykám adj egy kis kimenőt, a Mi muzsikus lelkek, a Hulló falevél, vagy éppen a Kár itt minden dumáért című dal.

A BUDAI KOMÉDIÁSOK produkciója

Az előadás helyszíne a 6szín kávézója!

Írta: Pille Tamás, Majorfalvi Bálint

Koreográfus: Cortés Sebastián

Zene, dalszövegek: Zerkovitz Béla

Koreográfus: Cortés Sebastián

Zenei munkatárs: Szilassy Nelly

Rendezte: Pille Tamás

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) – 17 jegyszedő nyugdíjazás – 2 színház bezárás Előadás hossza: 130 perc Felvonások száma: 1

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat