Program


Színek 10. Színházi Olimpia - Senses Fesztivál
2

Színek 10. Színházi Olimpia - Senses Fesztivál

Theatre I-Entertainment (India)
Színek - Yeh Dunia Rangeen
Játék a színekkel

1 éves kortól
35 perc
Kolibri Nagyszínpad

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 9. péntek, 11:00

Az ég is színes, a víz is színes. A napsugár szivárványszín. Az étel is  színes. Minden gyümölcs színes. A legapróbb magvak is színesen ragyognak. A boldogság színpompás, a szomorúság szintén sokszínű. Minden érzelem színekhez társul szertelen. Az egész világ színekkel teli szüntelen. Különböző színek, formák, mozdulatok és ritmusok alkotják a produkció vázát. A színészi játék interakcióra is lehetőséget nyújt, miközben különböző érzékszervekkel kapcsolatos alapismereteket is szerezhetnek a gyerekek. A Színek a társulat második csecsemőknek szóló előadása. Az előadást Bolognában mutatták be a "Visioni 2018" elnevezésű nemzetközi színházi fesztiválon és online a Pitara International TYA fesztiválon is szerepelt 2020-ban.

Rendező: Imran Khan
Mentor: Valeria Fraberti
Dramaturg: Imran Khan, Valerie Fraberti
Szereplők: Imran Khan, Riya Panwar
Produkciós vezető: Shweta

Az előadás a La Baracca Testoni Ragazzi (Olaszország) és a Theatre I Entertainment (India) együttműködésével jött létre.

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat