Program


Színműveletek - Associety

Színműveletek - Associety

Az Associety egy önismereti társasjáték, ami a DiXit nevű kártyajáték ihletett. A játék során fontos szerepet játszik az asszociáció, és ennek elemzése, melynek során az identitás igen tág kérdéskörével foglalkozunk.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 24. vasárnap, 15:00

Az Associety egy önismereti társasjáték, ami a DiXit nevű kártyajáték ihletett. A játék során fontos szerepet játszik az asszociáció, és ennek elemzése, melynek során az identitás igen tág kérdéskörével foglalkozunk. Identitása minden embernek van, önképe is, és valószínűleg a közösségekben, társadalomban betöltött szerepéről is mindenki gondolkozott már. Az önmagam megismerése azonban egy soha le nem záruló folyamat, sosem ártanak az új perspektívák. Mi egy ilyen önismereti kalandozásra teszünk tehát ajánlatot, játékos formában, drámás és pszichodrámás eszközök felhasználásával. Semmiképp sem terápia, de fókuszáltan gondolatébresztő esemény.

Kinek szól ?

Azoknak akik unják a Coelho idézetek „ismerd meg önmagad” megfejtéseit, és inkább szívesen keresnének maguk válaszokat. Ugyanakkor szeretnek kérdezni és meghallgatni, kíváncsiak másokra. Akiket érdekelnek a tabutémák, közösség és egyén viszonya,a társadalmi kondíciók és szerepek – vagy bármi más, hiszen az asszociáció szabad.

Játékvezetők:
Trömböczky Napsugár (SZFE drámainstruktor, drámajátékos szakirány II.)
Kovács Zsuzsanna (Szegedi Egyetem Pszichológia, pszichodráma)

Korosztály: 16+

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat