Program


SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztivál 2022

SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztivál 2022

SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztivál 2022

A rövid koreográfiák nyitott szakmai fóruma az Orkesztika Alapítvány fesztiválja

A SzólóDuó Fesztivál elsődleges célja, hogy a szárnyaikat bontogató és tapasztalt alkotók, táncosok számára bemutatkozási lehetőséget nyújtson, valamint szakmai visszajelzést biztosítson számukra a zsűri ’feedback’ beszélgetések során. Mindezt szem előtt tartva kerül megrendezésre a fesztivál 2022. január 19. és 22. között, melyet részben online is közvetítünk. 

Az idei fesztivált öt jelölőkör előzte meg, Németországban, Lengyelországban, Hollandiában és Magyarországon, a további pályázók pedig videón keresztül adhatták be jelentkezésüket. 

A fesztivált január 19-én vendégelőadásokkal nyitjuk meg. Azok a résztvevők, akiket a jelölőkörök zsűrije továbbjuttatott a versenyprogramba, a fesztivál második és harmadik napján, január 20-án és 21-én lesznek láthatóak. A legjobb produkciók a szakmai zsűri döntése és a közönség szavazatai alapján nyerik el a díjakat, őket a SzólóDuó 2022 Gálaesten - 2022. január 22-én láthatja majd a közönség.

Nézőink számára hagyományainkhoz híven készülünk meglepetés sztárvendégekkel is, és természetesen a tavalyi fesztivál legnépszerűbb produkciói is újra láthatóak lesznek. A fesztivál ideje alatt a korábbról jól ismert kísérőprogram, az Ork_Kota_Platform is megrendezésre kerül. Ennek keretében egyperces táncfilmek lesznek láthatók a fesztivál helyszínein és a platform facebook oldalán. (https://www.facebook.com/1minutedance)

Támogatók: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Kulturális Alapprogram - Imre Zoltán Program Kollégium, Magyar Művészeti Akadémia

 

Ajánló


A Madách Színház bemutatja Disney és Cameron Mackintosh: MARY POPPINS című musicaljét P. L. Travers történetei és Walt Disney filmje…

Az ismert szerzőpáros újabb fergeteges szórakozást nyújtó darabja.


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat