Program


Szólók

Szólók

A Szólók a társulat három fontos alkotójának önálló fejezetekre bontott közös előadása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 1. szerda, 18:00

Hodworks - Szólók

Az előadás megtekintése 18 éves kortól ajánlott.

A felvonások egyfókuszú figyelmében Cuhorka Emese, Marcio Kerber Canabarro és Molnár Csaba a klasszikus színházi határokat átlépve kerül autentikus és odaadó kapcsolatba a közönséggel. Saját felelősségüket gyakorolva egyszerre alakítják az előre megírt és megjósolhatatlan történéseket. Minden felvonáson új arcukat mutatva találkoznak újra és újra ugyanazzal a közönséggel. A nézők pedig mindeközben talán saját maguk is rádöbbenek arra a változásra, amin a darab közben áteshetnek.

Ajánlatunk


A nehézkes útkeresés és a könnyű sikerek kontrasztjaival folytatódik a BFZ Brahms-sorozata, a koncert fajsúlyos műsorszámait magyar táncok vezetik fel.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

"..Itt vagyunk Földünk egyik legérdekesebb pontján, amely számos irodalmi- és filmes alkotás ihletője. Több neve is van ennek a vidéknek: Tündérvölgy, Erdély, románul Transilvania, németül Siebenbürgen, melegül Ergay. Mai epizódunkban azt vizsgáljuk, hogyan élnek itt az úgynevezett melegek, más néven homoszexuálisok.."

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Az előadás ízelítőt ad a harmincas évek diktatúrájából az egyes emberek sorsán keresztül. A sztálini diktatúrában a Sátánhoz is jobb…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat