Program


Szűcs Gabi - Swinging Amy koncert

Szűcs Gabi - Swinging Amy koncert

Szűcs Gabi: Swinging Amy koncert
Amy Winehouse dalai swinges feldolgozásban.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 26. szerda, 19:00

Egy különleges zenei utazás részesei lehetnek azok, akik Szűcs Gabi és zenekara produkcióját meghallgatják. Arra a feladatra vállalkoztak, hogy a legendás brit soul énekesnő, Amy Winehouse legismertebb, legjobb dalait swing átiratban szólaltassák meg.

Amy Winehouse jazz énekesnőként is rendkívüli hatású volt, a korszak legismertebb dalait maga is feldolgozta. Ezzel a műsorral az ő dalai válnak klasszikussá, egy olyan zenei csemege részévé válnak, ami mindkét világ szerelmeseit megragadja.

„ Szó szerint egy álmom válik valóra ezzel a projekttel. Egy napon arra ébredtem, hogy hangosan kimondom: Swinging Amy… a fejemben már meg is szólalt a Rehab… nagyon szeretem Amy Winehouse munkásságát, a hangját, úgy gondolom, hogy az ő dalai swinges feldolgozásban új értelmet nyernek, új színekkel gazdagodnak. A dalok feldolgozását Kuzbelt Péter, kiváló szaxofonos készítette, ami garancia az újszerű, ötletes megszólalásra. Szórakoztató, szívbe markoló, a jazz, a swing legszebb hagyományait vegyítő zenei csemege a Rehab-en át a Valerie-ig, minden, amit szeretünk tőle.”

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat