Program


Takács Nikolas és a Modern Art Orchestra: Joy to the World - karácsonyi koncert

Takács Nikolas és a Modern Art Orchestra: Joy to the World - karácsonyi koncert

Különleges karácsonyi előadásra invitálja közönségét Takács Nikolas. A Modern Art Orchestrával közös, exkluzív produkció mindössze egyetlen alkalommal kerül színpadra: a másfél órás karácsonyi koncerten Nikolas legismertebb dalai mellett világslágerek kapnak új köntöst, jazz big band kísérettel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 27. csütörtök, 20:00

 Közreműködik:

    Takács Nikolas – ének
    Modern Art Orchestra

„Szeretem az adventi időszakot, szeretem járni az országot és szeretem zenémmel feltölteni a lelkeket. A Joy to the World címet adtuk karácsonyi koncertemnek, amely olyan est lesz, ahol dalaimat és gondolataimat a fantasztikus Modern Art Orchestra támogatásával a BMC Koncerttermében lesz szerencsém továbbadni a közönségnek.” (Takács Nikolas)

A MAO tizenegy éves fennállása óta nemzetközileg is elismert nagyzenekarrá nőtte ki magát, mely számos zenei műfajban elkötelezett, így a jazz, pop, klasszikus és kortárs zenében is kiemelkedő. A zenekar rendszeresen turnézik Európa-szerte, az Egyesült Államokban és Izraelben, valamint játszott már olyan legendás művészekkel, mint Ennio Morricone, Rhoda Scott, David Liebman, Chris Potter, James Morrison, Bob Mintzer és Adam Nussbaum.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat