Program


Takács Nikolas és a Modern Art Orchestra: Joy to the World - karácsonyi koncert

Takács Nikolas és a Modern Art Orchestra: Joy to the World - karácsonyi koncert

Különleges karácsonyi előadásra invitálja közönségét Takács Nikolas. A Modern Art Orchestrával közös, exkluzív produkció mindössze egyetlen alkalommal kerül színpadra: a másfél órás karácsonyi koncerten Nikolas legismertebb dalai mellett világslágerek kapnak új köntöst, jazz big band kísérettel.

 Közreműködik:

    Takács Nikolas – ének
    Modern Art Orchestra

„Szeretem az adventi időszakot, szeretem járni az országot és szeretem zenémmel feltölteni a lelkeket. A Joy to the World címet adtuk karácsonyi koncertemnek, amely olyan est lesz, ahol dalaimat és gondolataimat a fantasztikus Modern Art Orchestra támogatásával a BMC Koncerttermében lesz szerencsém továbbadni a közönségnek.” (Takács Nikolas)

A MAO tizenegy éves fennállása óta nemzetközileg is elismert nagyzenekarrá nőtte ki magát, mely számos zenei műfajban elkötelezett, így a jazz, pop, klasszikus és kortárs zenében is kiemelkedő. A zenekar rendszeresen turnézik Európa-szerte, az Egyesült Államokban és Izraelben, valamint játszott már olyan legendás művészekkel, mint Ennio Morricone, Rhoda Scott, David Liebman, Chris Potter, James Morrison, Bob Mintzer és Adam Nussbaum.

Ajánló


Marc Camoletti: HATAN PIZSAMÁBAN vígjáték két felvonásban

Simon Beaufoy: Alul semmi A Fox Searchlight Pictures mozifilmje alapján A Thália Színház…

VAN MENCHELL - DON BLACK - FRANK WILDHORN: Bonnie & Clyde musical


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat