Program


Találkozás a kertben - zenés beszélgetések Sasvári Sándoréknál
2

Találkozás a kertben - zenés beszélgetések Sasvári Sándoréknál

Sasvári Sándor Jászai Mari-díjas színművész rendhagyó kezdeményezéseként a közönséget-rajongóit saját otthonába, családja körébe invitálja egy pár órás kötetlen beszélgetésre, zenélésre.
A coronavírus járvány következtében elmaradt előadások, fellépések hiányának enyhítésére.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 6. csütörtök, 19:30

Találkozás a kertben - zenés beszélgetések Sasvári Sándoréknál

Sasvári Sándor Jászai Mari-díjas színművész rendhagyó kezdeményezéseként a közönséget-rajongóit saját otthonába, családja körébe invitálja egy pár órás kötetlen beszélgetésre, zenélésre. Az érkező vendégeknek lehetőségük nyílik a színművész és családja tulajdonában lévő MIDNIGHT LOVASSPORT EGYESÜLET lovait és a létesítmény területét megismerni. Az est folyamán a catering szolgáltatás az árban bennefoglaltatik! A jegyek korlátozott számban érhetőek el, maximum 20 résztvevőt tudnak vendégül látni.

Az első alkalmat amely 2020. június 19-én került megrendezésre, a művész tervei szerint a nyár folyamán további estek és más művészekkel való találkozások lehetőségei követik majd!



Találkozzunk a kertünkben!
Várjuk szeretettel az érdeklődőket!

Sasvári Sándor és családja

Ajánlatunk


Bálint András és Jordán Tamás. 72 éve barátok. Hamarosan 80 évesek lesznek. Szomszédok voltak és osztálytársak is. Színészek lettek. Színházakat is vezettek. Egy nagy generáció két legendás alakja. Közös előadásukban történeteket mesélnek magukról, színházszenvedélyükről. Beszélgetésükbe olykor „beleszól” Molnár Ferenc, az egykori budapesti polgárság írója.

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Ajánló


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Agatha Christie: Az Egérfogó krimi két részben A fiatal Ralston-házaspár panziójában vagyunk. Távol az emberektől, a világtól.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat