Program


Tállya BBQ Verseny és Fesztivál / VIP bérlet (3 napos)

Tállya BBQ Verseny és Fesztivál / VIP bérlet (3 napos)

A Tállya BBQ KCBS verseny a magyar barbecue-zás egyik legnagyobb ünnepe, legfontosabb seregszemléje. 2018. október 12-14. között kerül megrendezésre a második hivatalos, pontszerző barbecue verseny – Master Series Sanctioned Contest – Magyarországon, a KCBS – Kansas City Barbeque Society védnöksége alatt, a tokaji borvidék szívében, Tállyán.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 12. péntek, 16:00

A verseny során nagyszámú hazai és külföldi BBQ csapat fog egymással megmérkőzni. Az Európa minden szegletéből érkező csapatok 5 kategóriában küzdenek meg a dobogós helyezésekért. A verseny Magyarország egyetlen világörökségi borvidékén, Európa mértani középpontjában, Tállyán kerül megrendezésre, a különleges hangulatú szüreti időszakban, kísérőprogramja pedig egy nagyszabású, hamisítatlan zenei- és borfesztivál lesz, családi programokkal, egyedi gasztronómiai- és borélményekkel, food truck sétánnyal. A fesztivál helyszíne a Promenádon zajló barbecue verseny közelében elhelyezkedő Maillot kastély és kertje. A verseny és a fesztivál a Tállyáért Egyesület szervezésében, a BBQ Network szakmai felügyeletével, valamint az Oroszlános Borhotel és a Márton Birtok támogatásával valósul meg.

 

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

Ajánló


Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat