Program


TÁNCDALFESZTIVÁL

TÁNCDALFESZTIVÁL

TÁNCDALFESZTIVÁL
A műsort kíséri: Molnár György, Lyra-díjas harmonikaművész és Koncertzenekara
Fellépő művészek: Zalatnay Sarolta, Soltész Rezső, Poór Péter

 több

Molnár György első hangszeres leckéit Nagyapjának köszönheti, majd kiváló tanárai: Herrer Pál és Tabányi Mihály segítették zenei fejlődését.

„A harmadik születésnapomra kaptam meg első hangszerem, ezzel kezdődött minden, azóta az életem része a zene és a művészet.”

Több versenygyőzelem után az 1999-es év szólistája, 2000-ben pedig az Országos Harmonikaverseny kategória győztese lett. Eddigi pályafutásának csúcspontja volt, mikor egy szakmai bizottság döntése alapján 2002-ben átvehette a nemzetközi Lyra díjat a Budapesti Kongresszusi Központban.

A Harmonika Virtuózai Koncertsorozat 2000-ben indult hódító útjára, melynek megalkotója maga a zenekar vezetője és szólistája Molnár György volt. Célja a hangszer méltó helyre emelése a hazai zenei életben. Ennek megvalósításában négyfős zenekara segíti, melybe a szakma legkiválóbb zenészei tartoznak.

A koncertzenekar első tematikus nagykoncertje volt a 2016-ban indított Táncdalfesztivál, mely most idén 55 éves születésnapját ünnepli. Ezen koncerten olyan sztárvendégek állnak színpadra, akik mind ott voltak az 1966-os kezdeteknél. A Táncdalfesztivál 55’ Koncertgála annyira sikeres és népszerű előadása lett a Koncertzenekarnak, olyan nézőszámot generált a színháztermi és a nyári szabadtéri koncertek alkalmával is, hogy ezt a sikerszériát nem szakítjuk meg, így 2021-ben is folytatjuk!!!

„A koncerteken nincsenek korosztályok, minden látogató élvezi műsorunkat. Célom igazi zenei értékek közvetítése úgy, hogy közben a közönség remekül szórakozzon”

A koncertsorozat megalakulása óta a zenekar szinte valamennyi jelentős magyarországi városban fellépett, mindenütt teltházak fogadták.

 „Szeretettel várom azokat, akik már ismernek és láttak színpadon, vagy akik kíváncsiak előadásunkra, és a harmonikát is kedvelik. Ígérem, mindent elkövetek, hogy egy felejthetetlen estét tölthessünk együtt.”

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Egy árva gyermekekből álló csapat, és egy rendkívüli felnőtt, egy nemes lelkű művész varázslatos története hűségről, bátorságról, barátságról és emberségről…


Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat