Program


Terepíjászat Normafán / 6-12 fő részére

Terepíjászat Normafán / 6-12 fő részére

Az általunk kínált terepíjászati lehetőség ötvözi a vadász és a tradicionális íjászat elemeit. Míg előbbi célja a sport és versenyszellem ápolása, utóbbié a kulturális hagyományok megőrzése.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Terepíjászat Normafán

Terepíjászat Tell Vilmos és Robin Hood nyomdokain

Álvaddisznókra, képzelt ellenségre lehet váratlan szituációkban vadászni ezen a természetközeli erdei programon. Itt a remek alkalom megtanulni célba lőni szakképzett íjászok segítségével. Az íjászat ősi magyar hagyomány, nemes és tradicionális szabadidős tevékenység, az utókor méltó emlékezete. Az általunk kínált terepíjászati lehetőség ötvözi a vadász és a tradicionális íjászat elemeit. Míg előbbi célja a sport és versenyszellem ápolása, utóbbié a kulturális hagyományok megőrzése. A résztvevők kipróbálhatják magukat különleges helyzetekben, mégpedig azzal a tudattal, hogy még a legextrémebbnek tűnő lövési helyzetben is tökéletes biztonságban vannak. A terepíjászat az egyik legnépszerűbb sport, a hozzánk ellátogatók előtt feltárul a titok ennek okairól is.

Csoportoknak, kisebb társaságoknak ajánljuk!
Helyszín: Normafa
Létszám: 6-12 fő

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!




Vásárlói tájékoztatóÁltalános szerződési feltételek | Kapcsolat